Cibule jako hlavní produkt
Logo společnosti Eurocebollas
...už žádné slzy!
  • žlutá nebo červená
  • ze sazečky nebo setá
  • různé odrůdy, včetně odrůdy Grano ( velikost cibule 100 mm )
  • velikost cibule 40 až 100 mm
  • balení
    • rašlový pytel 20 kg ( paleta 700 - 1000 kg )
    • big bag 1000 kg
  • původ EU

  • žlutá nebo červená
  • ruční nebo strojní loupání
  • loupání za sucha nebo ve vodě
  • balení
    • pytel 10 nebo 20 kg ( paleta 700 - 1 000 kg )
    • big bag 1 000 kg
    • vakuovaná 1 až 10 kg
  • trvanlivost do 7 dní od loupání při skladování v chladnu
  • původ EU

  • řez kostka 10 x 10
  • balení 10 kg
  • původ EU

  • tepelně zpracovaná cibule bez přidání vody, s tepelnou deaktivací enzymů, se sníženým obsahem vnitřní vody
  • nakrájená na různé řezy: 6 x 6, 9 x 9, 12 x 12 mm, proužek
  • složení: cibule 100%
  • balená v bariérových sáčcích 3 kg (karton 15 kg) nebo v aseptických pytlích 20 kg ( paleta 945 - 1 200 kg )
  • trvanlivost 18 měsíců při skladování při 0 – 40 °C
  • 100% mikrobiální bezpečnost
  • 1 kg vyrobeno z 2 kg syrové cibule
  • lze vyrobit také cibuli na míru dle přání zákazníka s přísadami (cukr, sůl, kyselina citronová, ocet, zahušťovadla a další)
  • bezalergenní ( bez lepku )
  • také ve verzi BIO
  • použití:
    • do masných výrobků (hlavní využití této cibule)
    • do slaných náplní do pečiva (cibule neztrácí vodu a tak těsto nemokvá)
    • do lahůdek (složení 100% cibule, mikrobiální bezpečnost)
    • do hotových jídel a do polévek (jen se přidá, bez dalších úprav)

  • tepelně zpracovaná cibule v panenském olivovém oleji, s tepelnou deaktivací enzymů, se sníženým obsahem vnitřní vody
  • nakrájená na různé řezy: 6 x 6, 9 x 9, 12 x 12mm, proužek
  • složení: cibule 97%, panenský olivový olej 3%
  • balená v bariérových sáčcích 3 kg ( karton 15 kg ) nebo v aseptických pytlích 20 kg
  • trvanlivost 18 měsíců při skladování při 0 – 40 °C
  • 100% mikrobiální bezpečnost
  • 1 kg vyrobeno z 2 kg syrové cibule
  • bezalergenní ( bez lepku )
  • také ve verzi BIO
  • použití:
    • do masných výrobků (hlavní využití této cibule )
    • do hotových jídel (jen se přidá, bez další předúpravy)

  • tepelně zpracovaná cibule v panenském olivovém oleji,
  • nakrájená na různé řezy: 4 x 4 mm
  • složení: cibule 97%, panenský olivový olej 3%
  • balená v bariérových sáčcích 3 nebo 5 kg ( karton 15 kg )
  • trvanlivost 18 měsíců při skladování při 0 – 40 °C
  • 100% mikrobiální bezpečnost
  • 1 kg vyrobeno z 2 kg syrové cibule
  • bezalergenní ( bez lepku )
  • použití:
    • do hotových jídel (do guláše, do základů, apod )
    • do masných výrobků

  • tepelně zpracovaná cibule ( více variant ):
    • bez cukru dlouhou tepelnou úpravou ( hnědá )
    • s cukrem bílým nebo hnědým
    • s cukrem a řepkovým olejem
  • řez kostka 12 x 12mm
  • složení dle provedení
    • cibule 100 %
    • cibule, hnědý nebo bílý cukr 11%
    • cibule, hnědý nebo bílý cukr 12% a řepkový olej 11%
  • bez lepku
  • balení
    • bariérových sáčcích 3 kg ( karton 15 kg )
    • konzerva 390 g
  • trvanlivost 18 měsíců při skladování při 0 – 40 °C
  • 100% mikrobiální bezpečnost
  • použití:
    • pekárenský průmysl – do pečiva s různými náplněmi
    • na pizzu, do baget, na panini
    • do kulinářských specialit
    • náhrada za cibuli smaženou bezlepkovou

  • tepelně zpracovaná cibule jen ve vlastní šťávě ( bez přidání vody ), s tepelnou deaktivací enzymů
  • namleté na max. velikost 2 mm
  • složení: cibule 100%
  • balené v aseptických pytlích 10 kg nebo 20 kg
  • trvanlivost 18 měsíců při skladování při 0 – 40 °C
  • 100% mikrobiální bezpečnost
  • bezalergenní ( bez lepku )
  • použití:
    • do masných výrobků 
    • do kečupů a do omáček

  • cibule obalovaná v mouce, osolená a usmažená do hněda v rostlinném oleji ( hnědá, křupavá  )
  • nakrájená na proužky
  • složení: cibule, rostlinný olej, pšeničná mouka, sůl
  • ve více provedení:
    • smažená na palmovém nebo řepkovém oleji
    • bez koření nebo s kořením ( jalapenos, kari,... )
    • drť ( prášek ) z cibule restované - levná varianta
  • balená v různých baleních od 500 gr do 10 kg
  • trvanlivost 12 měsíců při skladování  při 15 - 25 °C ( max. 35°C )
  • použití do:
    • masných výrobků , do paštik
    • pečiva
    • lahůdek ( do pomazánek )
    • hotových jídel ( hnědá smažená cibule do základů  jídla – do guláše, do polévek, na bramborovou kaši, do knedlíků apod. )
    • na posyp jídel, do sendvičů, hamburgerů, baget a pod.
    • kořenících směsí

  • cibule obalovaná v bezlepkové mouce, osolená a usmažená do hněda v rostlinném oleji ( hnědá, křupavá  )
  • nakrájená na proužky
  • složení: cibule, palmový olej, pohanková mouka, sůl
  • balená v PE sáčcích  2,5 kg
  • trvanlivost 12 měsíců při skladování  při 15 - 25 °C ( max. 35°C )
  • použití do:
    • masných výrobků , do paštik
    • pečiva
    • lahůdek ( do pomazánek )
    • hotových jídel ( hnědá smažená cibule do základů  jídla – do guláše, do polévek, na bramborovou kaši, do knedlíků apod. )
    • na posyp jídel, do sendvičů, hamburgerů, baget a pod.
    • kořenících směsí

  • cibule usmažená v rostlinném oleji do hněda v rostlinném oleji
  • nakrájená na proužky
  • složení: cibule, rostlinný olej
  • více provedení:
    • smažená na palmovém
    • smažená na řepkovém oleji
    • také možná varianta smažená na vepřovém sádle
  • balená v různých baleních od 2,5 kg do 10 kg
  • trvanlivost 9 měsíců při skladování  2 - 7 °C
  • použití do:
    • masných výrobků, do paštik
    • pečiva
    • hotových jídel ( hnědá smažená cibule do základů  jídla – do guláše, do polévek, na bramborovou kaši, do knedlíků apod. )
    • cibulovou polévku
    • na posyp jídel, do sendvičů, hamburgerů, baget a pod.
    • kořenících směsí

  • usušená cibule na požadovanou vlhkost, tříděná, drcená a mletá na dané velikosti
    • také ve verzi ošetřená párou (  celk. počet mikroorganismů do 100 000 cfu/g )
  • prášek, granule, floky
  • složení: 100 % cibule
  • balená v pytlích 20 kg
  • trvanlivost 24 měsíců
  • bezalergenní ( bez lepku )
  • také ve verzi BIO
  • původ: Španělsko, EU

  • usušená na požadovanou vlhkost a dále tepelně toastovaná bez použití tuku
  • drcená a mletá na prášek
  • složení: 100 % cibule
  • balená v pytlích  20 kg
  • trvanlivost  24 měsíců
  • bezalergenní ( bez lepku )
  • původ: Španělsko
  • použití
    • do masných výrobků, do paštik
    • do hotových jídel

  • sušená cibule, prosetá a tříděná a pak smažená na rostlinném oleji do požadované barvy
    • verze světlá - žlutá
    • verze tmavší - hnědá
  • plátky - floky
  • složení: cibule, rostlinný olej ( slunečnicový nebo řepkový )
  • balená v PE a papírových pytlích 1 - 20 kg
  • trvanlivost 24 měsíců
  • bezalergenní (  bez lepku )
  • původ EU
  • použití do
    • do hotových jídel
    • masných výrobků
    • pekařských výrobků
    • do suchých směsí

  • tmavě hnědá hustá tekutina získaná z cibulové štávy
  • balení
  • balená v kanystru 25 litrů
  • dodává cibulové aroma, ale nenahradí cibuli ( nemá vlákninu a další látky )

 

 


  • čerstvý česnek
  • velikost 40 - 70 mm
  • balení
    • karton 10 kg
    • pytel 20 kg
  • původ Španělsko

 


  • ručně nebo strojově loupaný česnek
  • složení: česnek 100 %
  • balený v plastových vaničkách od 1 kg nebo v plastových pytlích 10 kg.
  • trvanlivost 7 až 60 dní ( baleno v ochranné atmosféře ) při skladování při 0 - 4 °C
  • původ: Španělsko

  • mražené stroužky celé nebo sekané na kostky 4mm
  • balení
    • sáček 2,5 kg / karton 10 kg ( paleta 630 kg )
    • pytel 10 kg ( paleta 630 - 720 kg )
  • trvanlivost 18 měsíců ( skladování -18 °C )
  • původ Španělsko

  • pasta z mletého loupaného česneku
  • složení ( více variant ):
    • česnek 100%
    • česnek, kyselina citronová, sůl
  • provedení
    • chlazená
    • mražená ( bloky nebo pelety )
    • pasterizovaná
  • balení
    • sáček 2,5 nebo 5 kg v kartonu ( paleta 800 kg )
    • plastový kbelík 4 nebo 15 kg ( paleta 600 kg )
  • trvanlivost
    • 6 měsíců ( chlazená )
    • 18 měsíců ( mražená )
    • 18 měsíců ( pasterizovaná )
  • původ - Španělsko

  • rehydratovaný sušený mletý česnek, tepelně zpracovaný
  • složení: česnek, voda
  • balení: aseptický pytel 10 kg
  • trvanlivost 12 měsíců při skladování 0 – 15°C ( max. 25°C )
  • 100% mikrobiální bezpečnost
  • použití:
    • do výrobků dále tepelně nezpracovaných vyžadujících suroviny bez mikrobiální kontaminace
      • do lahůdek, pomazánek, mléčných výrobků ( sýrů )
    • jinak pro ostatní aplikace

  • česnek obalovaný v mouce, osolený a usmažený do hněda v rostlinném oleji (žlutohnědý, křupavý  )
  • nakrájený na plátky
  • složení: česnek, rostlinný olej, pšeničná mouka, sůl
  • balený v různých baleních od 100 gr do 10 kg
  • trvanlivost 12 měsíců při skladování  při 15 - 25 °C ( max. 35°C )
  • použití:
    • do pečiva
    • do hotových jídel ( do polévek, do omáček, na bramborovou kaši, na maso/ryby, do těstovin a pod. )
    • do koření a kořeních směsí ( ideální v kombinaci s cibuli restovanou )
    • do omáček a salátů

  • sušený drcený česnek intenzivní chuti
  • prášek, granule, plátky
  • balený v pytlích 12,5 kg, 20 kg, 25 kg a uložené kartonech
  • trvanlivost 12 - 24 měsíců
  • původ
    • Čína
    • Španělsko

  • sušený česnek ( plátky ), smažený na rostlinném oleji

  • tepelně upravený dlouhou tepelnou úpravou do tmavé, černé barvy
  • celé cibule, loupané stroužky, pasta
  • složení : 100 % česnek
  • balený v kelímcích 50 g - 5 kg
  • původ: Španělsko
  • použití do:
    • kulinářských specialit
    • výrazný chuťový zážitek

  • vařené brambory, dehydratované a drcené a mleté 
  • prášek až vločky různých velikostí
  • složení: brambory, přídatné látky ( emulgátory, antioxidanty, stabilizátory, barviva, a jiné dle přání zákazníka )
  • balené v pytlích 20 - 25 kg
  • trvanlivost 12 měsíců
  • původ EU ( zejména LambWeston )
  • použití do:
    • směsí
    • pro přípravu bramborové kaše

  • hotová bramborová kaše vyrobená z bramborových vloček, mražená

  • sušené syrové brambory, drcené a mleté na požadovanou velikost

Můžeme nabídnout různou zeleninu jednodruhovou nebo směs tepelně předupravenou:

  • předvařená ( např. směs cibule, cuketa, paprika a rajčatová šťáva )
  • restovaná ( např. pórek nařezaný na proužky, obalený v mouce a usmažená do hnědé barvy )
  • sušená ( sušená mrkev, a jiné )
  • původ EU, Španělsko

Bezlepková africká plodina.

Teffová mouka

Teff pufovaný

Teffové lupínky